Statistieken Marketingfacts

Statistieken Marketingfacts

Statistieken Marketingfacts (Gemeten met Onestat)

Ik kwam er vandaag pas achter dat ik de statistieken voor december niet heb gepubliceerd (had waarschijnlijk 1 januari iets anders aan mijn hoofd ;-). Heeft nu ook weinig zin meer dus bij deze de statistieken voor januari 2006.

In de afgelopen maand zijn op Marketingfacts 246.276 pageviews (147.034 bezoeken) geregistreerd. Een gemiddelde van 7.944 pageviews (4.743 bezoeken) per dag. Een toename van ca. 8% ten opzichte van de laatste statistieken.

Opvallend is de toename in het RSS-gebruik. Eind november waren dit er nog ca. 1.700 per dag, nu ligt dit op ca. 2.000 unieke RSS-lezers per dag (in de weekends ligt dit op ca. 1.500). Een toename van ca. 18%. Het aantal leden (die ook op ad hoc basis de nieuwsbrief ontvangen) ligt op ca. 1.800.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.