Startpagina.be blijft in Vlaamse handen

Startpagina.be blijft in Vlaamse handen

Webfactor: Cepina, de geschillencommissie voor .be domeinamen, heeft een beslissing genomen omtrent het eigendomsrecht van de domeinnaam startpagina.be. Volgens Cepina komt de url toe aan Besite BVBA, de huidige eigenaar van deze site, en niet aan Startpagina BV, de eigenaar van startpagina.nl.

To be continued?


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Door een juridische uitspraak in de zaak tegen een Nederlands bedrijf, heeft een bedrijf uit Leuven de domeinnaam Startpagina.be kunnen terugkrijgen. Sinds één januari verwijst het adres www.startpagina.be nu naar een gids die volgens de ontwikkelaars de ambitie heeft de beste sites te inventariseren volgens meerde categorieën. De site mag dan wel een Nederlands meest populaire url hebben, inhoudelijk is het allemaal nog rommelig met veel wisselende design. We zijn benieuwd of het fenomeen "startpagina" hierdoor ook in België in succes zal worden.

    Via:
    http://www.dutchcowboys.nl/reacties.php?nieuws=1529

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.