Startpagina lanceert ‘nieuws á la startpagina’

5 december 2004, 22:52

nieuws á la startpagina

Sinds zaterdag biedt startpagina.nl nieuws á la startpagina. De nieuwspagina bestaat al sinds augustus maar is pas vanaf dit weekend bekend gemaakt via haar eigen netwerk blijkt uit de statistieken.

De nieuwspagina bestaat uit één scherm waar je zelf kunt selecteren uit een aantal kranten/nieuwssites, nieuwsblokken van de dochterpagina’s en nieuws per regio. Interessante optie is dat je eigen RSS-feeds kunt toevoegen. Net als bij de dochterpagina’s kun je de blokken ook weer uitzetten door op het kruisje te klikken.

Via: Pierre Gorissen

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  PieuX

  Ik zie dit eerlijk gezegd nog niet aanslaan… het is niet innovatief, ze zijn er veel te laat mee. Er zijn veel alternatieven die veel makkelijker en handiger in gebruik zijn.


  6 december 2004 om 11:40
  Edgar Neo

  Het zou veel interessanter zijn als ze bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om je eigen start/nieuwspagina op te zetten. Zodat als je je dag begint je mbt de onderwerpen die je interesseren je ff koppen kan snellen en artikelen kan lezen. Voor nieuws apart zijn er veel betere sites.


  29 januari 2005 om 17:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!