Start Eventblogs.nl leidt tot screencast

Start Eventblogs.nl leidt tot screencast
, Upstream
@marcoderksen

De lancering van Eventblogs.nl afgelopen donderdag heeft links en rechts aandacht getrokken. Absoluut het meest innovatief was de screencast van Hans Mestrum. Prachtig!

Hans bedankt, ik heb ook een aantal van je andere screencasts bekeken. Absoluut de moeite waard maar misschien moet je binnenkort toch eens kijken of je een leuke dame kunt vinden voor de presentatie ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Hebben we niet een leuke dame in het Eventblogs promotieteam zitten Marco?

  geplaatst op
 • Het is inderdaad een mooie screencast (en een leuk stukje marketing) van Hans. Ik zal ook eens onderzoeken hoe het werkt, Bekijken is absoluut de moeite waard.

  geplaatst op
 • Dank je voor de 'complimenten' ;-)
  @bertrand: dit is echt een consumer generating some media. Laagdrempelig, leuk om te doen en vanachter je bureau met een normaal microfoontje en chatcam. Niks studio, dure camera's etc. Wel wat geduld en experimenteren maar dan heb je zo wat. Ik zal binnenkort eens een screencast maken over hoe je het maakt. Ik merk dat de laagdrempeligheid ook reden is om ze te bezoeken/bekijken. In 1 week tijd zijn ze al meer dan 200x bekeken en die ik gisteren op ourmedia heb gezet zijn nu al meer dan 100x bekeken. Ourmedia legt ze overigens gelijk ook vast in het Internet Archive. Daardoor zijn ze dus ook benaderbaar.
  Geinig allemaal! Grass Root Media.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.