Start Europrix.nl

Start Europrix.nl

De inzendperiode voor de Europrix.nl 2003, de Nederlandse versie van de multimedia award Europrix is van start gegaan.

Tot 1 september 2003 kunnen bedrijven en organisaties actief in de multimediacontent industrie in het Nederlandse taalgebied (Nederland, Vlaanderen, Zuid-Afrika, Suriname, Caribische eilanden) multimediaproducten en -diensten inzenden in zeven categorie?n. Per categorie worden maximaal drie inzendingen genomineerd, waaruit de winnaar per categorie en de overall winnaar worden gekozen. Verder is er een speciale studentencategorie. Inzendingen in de studentencategorie die zijn ontvangen voor 1 augustus dingen ook mee naar de Europese Top Talent Award.

De prijsuitreiking heeft plaats op 25 september te Hilversum. EUROPRIX.nl 2003 wordt georganiseerd door OPPO-MMBO, de Nederlandse brancheorganisatie voor prepress en multimedia.

Bron:
http://www.europrix.nl/


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.