Staat jou email adres ook op de spam-lijst?

28 februari 2004, 13:13

In het maart-nummer van PC-Active staat een artikel over spam en de vele cd-rom’s met miljoenen e-mailadressen die te koop zijn. PC-Active heeft een aantal cd-rom’s op de kop kunnen tikken en middels een script kun je nu online controleren of jou emailadres op deze spam-lijsten staat.

Nederland staat overigens op de vijfde plaats in de lijst van top-spammers dat is opgesteld door Sophos. De lijst wordt aangevoerd door de VS waar maar liefst 56,7% van alle spam vandaan komt!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  media

  Damn, staan wel erg veel emailadressen van mij in deze lijst. Hoop trouwens niet dat het tevens een script is om de spam-lijst te updaten 🙂


  28 februari 2004 om 13:59
  B.S. Janssen

  Het lijkt erop dat ze standaard [email]info@domeinnaam.nl[/email] van alle domeinnamen die ze vroeger bij de sidn konden opvragen op de cd hebben toegevoegd, of dit adres nou wel of niet ergens op een pagina van dat domein te vinden is.

  Alleen de nieuwere domeinen die pas zijn geregistreerd nadat de sidn de lijst niet meer aanbood staan volgens mij niet standaard met info@ op de cd.


  29 februari 2004 om 14:33
  hans

  hoe kom ik van de registratie op de spam cd’s af?


  21 april 2004 om 15:00
  erik

  niet


  28 juli 2008 om 13:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!