Spullen van tv-sterren te koop

2 mei 2003, 06:35

Waar koop ik in godsnaam dat te gekke jasje dat Daantje aanheeft in Goede Tijden Slechte Tijden? Hoe kom ik aan die hippe ketting die Jim aanhad in de finale van Idols? Iedereen die televisie kijkt of de bladen volgt, heeft zich dat ? al zappend of bladerend op bank ? weleens afgevraagd. Dankzij www.netalsindefilm.nl zijn alle leuke spullen uit de media meteen te bestellen.

Netalsindefilm maakt het hele proces van ?ik heb iets heel leuks op tv gezien, ik wil het kopen maar waar?? makkelijk en inzichtelijk. Het horloge van Patricia Paay uit de Adams Family is zo besteld, zelfs tijdens de uitzending. Op de site staan de populairste items uit de media, onderverdeeld in het ?Orgineel?, ?Net als? en ?In de stijl van?. De Originelen, die echt gebruikt zijn op tv of door een ster, worden geveild. ?Net als? producten zijn precies die producten van tv, maar dan nieuw. En als producten niet verkrijgbaar of te duur zijn zoekt Netalsindefilm eenzelfde product ?In de stijl van?.

Staat het gewenste product niet op de site, dan kan de bezoeker dit melden en gaat Netalsindefilm op zoek. Belangrijke informatie voor Netalsindefilm, maar ook voor de producent van het betreffende product. Inmiddels wordt Netalsindefilm ook betrokken bij het zoeken van artikelen voor nieuwe tv-producties, Netalsindefilm is een initiatief van Betreft. Deze onderneming werd in november 2002 opgericht door Marianne van Leeuwen, Maarten Mantje en Henny Kruger. Zij leerden elkaar kennen via MiepKniep (www.miepkniep.nl). Marianne was een van de oprichters van deze prijsvergelijkingssite, Maarten en Henny werkten hiervoor bij Cool Capital, een van de investeerders in MiepKniep. Netalsindefilm is gevestigd in Amsterdam en heeft in totaal vijf medewerkers.

Bron: marketing-online.nl 1 mei 2003

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!