Spice up your Marketing, bezoek het SAM2014 event!

Spice up your Marketing, bezoek het SAM2014 event!

Nieuwsgierig naar de ‘State of the Art’-marketing van dit moment? Zin in een vakmatige opkikker voor je bedrijf of voor jezelf? Kom 16 januari 2014 naar het State of the Art Marketing 2014 event op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De vijfde editie van dit event staat in het teken van ‘Spice up your Marketing’. Klantbeleving staat deze dag centraal. Experts op het gebied van onder meer social media, customer experience en online marketing verzorgen pittige workshops en lezingen. SAM2014 is bovendien de aangewezen plek om contact te leggen met innoverende marketingprofessionals, veelbelovende studenten en leergierige ondernemers. Daarbij levert deelname je als Senior Marketing Professional nog eens 4 PE-punten op ook. Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Schrijf je snel in op www.SAMevent.nl.

Hèt marketingevent van Noordoost-Nederland!

Een groep van 28 geselecteerde vierdejaars studenten van hogeschool Windesheim organiseren samen met een aantal professionele begeleiders het SAM2014 event, hèt marketingevent van Noordoost-Nederland.

Tijdens het SAM2014 event komen allerlei innovaties en trends op het gebied van marketing aan bod. Tussen 13.00 en 21.00 uur word je als bezoeker getrakteerd op inspirerende lezingen en workshops van experts en ervaringsdeskundigen die dagelijks bezig zijn met de nieuwste marketinginzichten en -technieken. Enkele experts en professionals die onder andere aanwezig zijn:

  • Jan Willem Alphenaar, professioneel marketingspreker
  • Jordi van de Bovenkamp, artdirector bij Boomerang Create
  • Patrick Petersen, ervaren online marketeer en Victor Mion, eigenaar en grondlegger van One Minute Coach.

Als spetterende afsluiter spreekt keynotespreker Wouter de Vries over ontwikkelingen in dienstenmarketing. Kijk op de website voor een compleet overzicht van alle sprekers en het programma.

Bovendien is het SAM2014 event de aangewezen plek om in contact te komen met andere bedrijven, marketingprofessionals en een nieuwe generatie veelbelovende marketingstudenten. Tussen de workshoprondes door en na de keynote  zijn er volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

SAM2014, een event om niet te missen

Het SAM2014 programma is zorgvuldig samengesteld om jou als bezoeker een inspirerende en onvergetelijke dag te bieden. Het SAM2014 event is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe marketing innovaties en aansprekende praktijkvoorbeelden. Het SAM2014 event vindt plaats op de campus van hogeschool Windesheim in Zwolle.

  • Waar: Windesheim, Campus 2-6, 8017 CA Zwolle
  • Wanneer: donderdag 16 januari 2014
  • Start: 13.00 uur
  • Eind: 19.45 uur
  • Netwerkborrel: 19.45 – 21.00 uur

Aanmelden

Er zijn slechts 350 plekken beschikbaar voor het SAM2014 event. Wees er dus snel bij en meld je aan op www.SAMevent.nl! Vragen? Mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Alle updates rondom het evenement zijn te volgen via onze sociale media kanalen: Facebook en Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.