Speurders.nl zet in op weblogs

Speurders.nl zet in op weblogs

Speurders adverteert nu ook op Totally FlabbergastedNa geenstijl.nl toont nu ook totally flabbergasted banners van speurders.nl. Daarmee is de eerste (grote) adverteerder in Nederland over de streep om te adverteren op weblogs. Of heb ik er wellicht een gemist?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • @ marco,

    Je hebt er inderdaad een gemist. Al vanaf de start plaatsen wij regelmatig gesponsorde artikelen op flabber.nl. Weblogs bieden een uitgelezen kans om rechtstreeks in de doelgroep te komen, en bieden fors bereik tegen redelijke kosten. Essentie is wel om de eigen kracht van het weblog te gebruiken en ze veel vrijheid te geven. Dan werkt het uitstekend (zie de multiscope ranking: nr 6 in 6 weken! ).

    geplaatst op
  • Maarten, moet eerlijk zeggen dat ik geen dagelijkse bezoeker ben van flabber dus excuses dat ik de gesponsorde artikelen heb gemist :-)

    Vette pluim overigens voor het lef van Speurders om te experimenteren met adverteren op doelgroepweblogs. Zou aardig zijn als we tzt wat inzicht zouden kunnen krijgen in de resultaten (tov advertenties op doegroepsites).

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.