Spamrecord: 82 procent e-mail is ongewenst

Spamrecord: 82 procent e-mail is ongewenst

Het bedrijf MessageLabs berekende dat 82 procent van alle verstuurde e-mail binnen de VS ongewenst is. Ik kan ze vertellen dat dit percentage niet alleen geldt voor de VS maar ook voor veel mensen in Europa. Na mijn korte vakantie ben ik uren bezig geweest om spam, virussen en spyware te verwijderen. Gelukkig had ik ook nog een paar gewone emailtjes :-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Welkom terug, lekkere vakantie gehad ?

  geplaatst op
 • Marco, lekker uitgerust?
  Je zal toch niet veel over spyware en spam hebben nagedacht in Toscane hoop ik.
  Over virusssen hebben we het maar even niet.

  Fijn dat je terug bent!

  geplaatst op
 • Vakantie was prima al was het maar om even verlost te zijn van de waanzin van de dag. Ben nog niet helemaal door de stapel kranten en de nieuwssites heen maar kan het nog absurder dan de foto's uit Abu Ghraib, de video van de onthoofding van Nick Berg (waar ik overigens mijn bedenkingen over heb omdat het de Amerikanen wel erg goed uitkomt) en natuurlijk de beelden uit de gestolen camera van Maxima (ik wist overigens niet dat haar nichtje Laura Viña een stripster was)? Ben overigens wel blij om te zien dat Leisure Suit Larry weer terugkomt. Ik was destijds een absolute fan van Larry en ben dan ook zeker van plan om de nieuwe Larry te spelen.

  Kortom, ben ook erg blij dat ik weer terug ben in the real world :-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.