• Mobile
    wordt gesponsord door

Sms-jes over fysieke toestand paus

Sms-jes over fysieke toestand paus
, Reddion
@alexstil

De website www.katholieknederland.nl verbonden aan de KRO, is deze week begonnen met een sms-nieuwsdienst. Doel is abonnees per mobieltje van nieuws te voorzien uit katholieke wereld. De zorgwekkende gezondheidstoestand van de paus krijgt extra aandacht.

Dat heeft eindredacteur J. van der Net woensdag gezegd. Mensen die zich abonneren krijgen ??n of twee keer per dag een sms-je met het belangrijkste nieuws. ,,We willen ook mensen informeren die even niet in de buurt van de computer zitten’‘, aldus Van der Net. Abonnees van de sms-dienst betalen 0,25 euro per bericht.

De rooms-katholieke nieuwsdienst is van plan een tweede sms-abonnement aan te bieden als de gesteldheid van de paus zodanig verslechtert dat over zijn overlijden wordt gesproken. Deze service houdt abonnees driemaal per dag op de hoogte van het laatste nieuws rechtstreeks uit het Vaticaan in Rome, waar de nieuwssite een correspondent heeft.
de site van katholiek Nederland

Bron: Compuserve en ANP


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.