• Mobile
    wordt gesponsord door

Smeets weg bij Overture

Smeets weg bij Overture
,

Wat nogal wat mensen kennelijk ontgaan is, is dat Ruud Smeets niet langer werkt voor Overture. Hij was daar verantwoordelijk voor local search in Europa, nadat hij eerst directeur in Nederland was. Smeets is wat je noemt een echte internetveteraan. Hij heeft een lange staat van dienst. Zo is hij ooit nog commercieel directeur geweest bij Newconomy. Sinds kort werkt hij echter bij Mediamall.tv waar hij CEO is geworden en tevens een van de belangrijkste aandeelhouders wordt. Mediamall.tv is nu nog proef aan het draaien in Roermond, maar gaat mensen in staat stellen hun eigen digitale kanaal in te richten. Bedoeling is dat het Mediamall uiteindelijk ook landelijk uitgerold wordt. Smeets wilde nog niet te veel kwijt over de plannen met Mediamall.tv omdat die zich nog in een pril stadium bevinden. Desalniettemin een nieuw initatitief dat het zeker verdient in de gaten gehouden te worden. Wij wensen Smeets dan ook veel succes bij zijn nieuwe werkgever.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Tjeerd, goed je weer online te zien en ik ben uiteraard blij dat je naast je baan bij Dow Jones Newswires tijd neemt ons op de hoogte te houden van zaken waar jij tegenaan loopt. Top!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.