SlideshareReview (46): Luchtbedden-tijd

31 juli 2009, 02:21

Het is volop zomer. Tijd om ook eens aan wat andere dingen dan de zaak te denken. En voor hen die op hun vakantieadres, op het terras, in de zon, schielijk nog wat werk-mailtjes bekijken: zodra je partner – die je zo plechtig beloofd had tijdens deze vakantie geen werk mee te nemen – in de buurt komt: gewoon bovenstaande presentatie openen. Je bent je aan het orienteren op vakantiepret.

Gary102884 uit China laat zien hoe Slideshare.net steeds meer gebruikt wordt voor het verspreiden van digitale brochures. Een slimme marketingtruc die niet zo heel lang meer mee zal gaan. Als reviewer van presentaties merk ik nu al dat ik me door steeds meer commerciele presentaties heen moet worstelen voordat ik wat goeds tegenkom. Maar deze presentatie is nog inspirerend. Je hebt gelijk zin om het water in te duiken.

Prettige vakantie!

Wichert van Engelen is een innovator. Veranderen is zijn vak, het zoeken en vinden van non-conventionele oplossingen zijn 'handelsmerk'. Na twintig jaar ervaring met veranderen in de financiële dienstverlening startte Wichert begin 2008 als zelfstandig gevestigd ondersteuner van innovatieprocessen en innovatiemanager. Hij richtte Het Lampje Linksonder op, ondertussen een gevestigde naam als het aankomt op inspiratie voor en tijdens het innovatieproces en resultaatgerichte brainstorms. Naast zijn consultancy en interimmanagement-werk, wordt Wichert vaak gevraagd als dagvoorzitter en als gastspreker over het operationaliseren van innovatie. Wichert blogt over innovatie en inspiratie op www.hetlampjelinksonder.nl, www.extendlimits.nl en www.nieuweproductenbedenken.nl

Categorie
Tags

4 Reacties

  Bondia.nl

  Waar slaat dit op? Dit is gewoon 100 plaatjes van opblaasdingen op een lelijke manier achter elkaar geplakt. Waarom neem je dit als voorbeeld als ik vragen mag? Of wilde je het gewoon ‘luchtig’ brengen?


  31 juli 2009 om 04:52
  Oli4b

  Vooral de laatste slide is hilarisch, maar dit is meer iets voor Dumpert.


  31 juli 2009 om 05:15
  media

  Jij ook een hele goede vakantie Wichert!


  31 juli 2009 om 05:22
  Wichert van Engelen

  @Bondia: yep, midden in de zomer is het goed om eens wat luchtigers te beschouwen.

  Vanaf nu zal het weer allemaal bloedserieus zijn 😉


  6 augustus 2009 om 08:47

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!