SlideshareReview (46): Luchtbedden-tijd

SlideshareReview (46): Luchtbedden-tijd


Het is volop zomer. Tijd om ook eens aan wat andere dingen dan de zaak te denken. En voor hen die op hun vakantieadres, op het terras, in de zon, schielijk nog wat werk-mailtjes bekijken: zodra je partner - die je zo plechtig beloofd had tijdens deze vakantie geen werk mee te nemen - in de buurt komt: gewoon bovenstaande presentatie openen. Je bent je aan het orienteren op vakantiepret.

Gary102884 uit China laat zien hoe Slideshare.net steeds meer gebruikt wordt voor het verspreiden van digitale brochures. Een slimme marketingtruc die niet zo heel lang meer mee zal gaan. Als reviewer van presentaties merk ik nu al dat ik me door steeds meer commerciele presentaties heen moet worstelen voordat ik wat goeds tegenkom. Maar deze presentatie is nog inspirerend. Je hebt gelijk zin om het water in te duiken.

Prettige vakantie!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Waar slaat dit op? Dit is gewoon 100 plaatjes van opblaasdingen op een lelijke manier achter elkaar geplakt. Waarom neem je dit als voorbeeld als ik vragen mag? Of wilde je het gewoon 'luchtig' brengen?

  geplaatst op
 • Vooral de laatste slide is hilarisch, maar dit is meer iets voor Dumpert.

  geplaatst op
 • Jij ook een hele goede vakantie Wichert!

  geplaatst op
 • @Bondia: yep, midden in de zomer is het goed om eens wat luchtigers te beschouwen.

  Vanaf nu zal het weer allemaal bloedserieus zijn ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.