Skype blog gelanceerd

22 mei 2005, 16:01

Twee jaar na lancering van Skype, lanceert Skype nu een eigen weblog: share.skype.com. De forums waar Skype al actief mee was blijven gewoon bestaan.

Na het lezing van de posting over de start van het weblog, bekruipt mij een beetje het gevoel dat Skype alle negatieve reacties rondom hun service, met name aangaande SkypeOut, zat is en middels een weblog grip willen krijgen op deze negatieve publiciteit. De vraag is of dat nu de beste basis is om een weblog te starten.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!