Siebel Systems acquireert BoldFish

5 juni 2003, 08:22

Siebel Systems heeft BoldFish Inc overgenomen. BoldFish is een marktspeler op het gebied van permission-based messaging-oplossingen. Siebel heeft de messaging-producten van BoldFish ge?ntegreerd met de laatste versie van Siebel Email Marketing.

“De acquisitie van BoldFish illustreert het commitment van Siebel Systems om de toonaangevende aanbieder te zijn van oplossingen voor het automatiseren van marketing- en analytische functies”, zegt Richard Gorman, senior vice president for Products and Alliances van Siebel Systems. “Het emailkanaal is een kritische component geworden voor het onderhouden van een meerdere communicatiekanalen omspannende dialoog met klanten. Het combineren van de producten van Siebel Systems voor analytische doeleinden en voor campaign management met de toonaangevende permission-based messaging-technologie van BoldFish, maakt het Siebel Systems mogelijk om bedrijven te helpen betere maatwerkcommunicatie en -content te ontwikkelen waardoor zij op basis van een zinvolle dialoog het vertrouwen van klanten kunnen winnen.”

Bron:

http://www.computerpartner.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!