Shoppenopzondag.nl: voor alle open winkels op zondag

11 september 2003, 15:27

Wie op zondag zijn winkel opent, is voortaan landelijk vindbaar. Shoppenopzondag.nl is een nieuwe website die vanaf woensdag 8 oktober deze dienst biedt.

Bijna eenderde van de bevolking blijkt namelijk niet op de hoogte van de avond-, zaterdag- of zondagopenstelling van verschillende winkels en diensten. Aldus Detailhandel Magazine van juli/augustus 2003.

Zo kiest de bezoeker van shoppenopzondag.nl een zon- of feestdag, en selecteert op woonplaats, rubriek (bijvoorbeeld ?Brillen en contactlenzen? of ?Women?s wear?), bedrijfsnaam of een combinatie van deze aspecten. Via de button ?Zoek? staan binnen een seconde de betreffende winkels op het scherm.

Het invoeren van zondagopenstellingen in shoppenopzondag.nl doen de winkeliers zelf en is eenvoudig. De complete standaardvermelding kost de winkelier niets, maar extra attentiewaarde kost wel geld. Shoppenopzondag.nl start op woensdag 8 oktober. Winkeliers kunnen echter al vanaf zaterdag 4 oktober hun gegevens invoeren op shoppenopzondag.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!