Search Engine Strategies New York

Search Engine Strategies New York
,

Search Engine Strategies New YorkVan 28 februari tot 3 maart 2005 vindt de Search Engine Strategies plaats in New York; d? conferentie op het gebied van zoekmachine marketing. Ook dit jaar zal Traffic4u de conferentie bijwonen. Remi van Beekum en Haico Pols zullen dagelijks op Marketingfacts.nl verslag doen van de verschillende sessies die zij bijwonen. De meest interessante onderwerpen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing zullen iedere ochtend worden gepost.

Indien er meer mensen vanuit Nederland afreizen naar SES in New York; misschien is het leuk om ter plekke af te spreken?

Update:
Verslag dag #1
Verslag dag #2
Verslag dag #3
Verslag dag #4


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik ben een 2-tal jaren terug in londen geweest en ik vond het vrij leerzaam maar vooral ook meer van hetzelfde en veel herhaling. Het schijnt dat de seminars in de USA uitgebreider zijn.

  Ik ben benieuwd naar de verslagen. (en de interresantte presentatie die bij de downloads komen?)

  geplaatst op
 • Indien je veel leest hoef je niet perse naar SES. Om de sfeer te proeven en te netwerken is het helemaal prima. London is 2 dagen en een eenvoudigere versie van NY. SES NY is 4 dagen maar redelijk heavy. Na 4 dagen 10 uur in de weer te zijn ben je echt helemaal gaar en neem je geen info meer op.

  Dit jaar wordt het voor onze medewerkers Stockholm en voor mijzelf LA met bezoeken in Silicon.

  Voor info over SES, gewoon de (US) Search blogs volgen, staat meestal uitgebreide beschrijvingen op...

  geplaatst op
 • dankje voor de tip paul, ik lees wel aardig wat en wil zekers als ik er meer mee ga doen graag wat meer gaan naar dit soort seminars. Het viel me op dat uit Nederland in london in 2003 eigenlijk bijna niemand aanwezig was, alleen Ilse en nog iemand, maar dat zegt natuurlijk niets.

  geplaatst op
 • ...wij zijn in London 2004 geweest... qua kosten kun je bijna net zo goed naar NY gaan...niveau en meerwaarde is stukken hoger!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.