Search Engine Strategies New York

21 februari 2005, 10:31

Search Engine Strategies New YorkVan 28 februari tot 3 maart 2005 vindt de Search Engine Strategies plaats in New York; d? conferentie op het gebied van zoekmachine marketing. Ook dit jaar zal Traffic4u de conferentie bijwonen. Remi van Beekum en Haico Pols zullen dagelijks op Marketingfacts.nl verslag doen van de verschillende sessies die zij bijwonen. De meest interessante onderwerpen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing zullen iedere ochtend worden gepost.

Indien er meer mensen vanuit Nederland afreizen naar SES in New York; misschien is het leuk om ter plekke af te spreken?

Update:

Verslag dag #1

Verslag dag #2

Verslag dag #3

Verslag dag #4

Oprichter en directeur van zoekmachine marketing bureau Traffic4u. Spreker op verschillende nationale en internationale congressen. Betrokken als partner bij 212 Amsterdam.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Roy Huiskes – chapter42

  Ik ben een 2-tal jaren terug in londen geweest en ik vond het vrij leerzaam maar vooral ook meer van hetzelfde en veel herhaling. Het schijnt dat de seminars in de USA uitgebreider zijn.

  Ik ben benieuwd naar de verslagen. (en de interresantte presentatie die bij de downloads komen?)


  21 februari 2005 om 12:55
  Paul

  Indien je veel leest hoef je niet perse naar SES. Om de sfeer te proeven en te netwerken is het helemaal prima. London is 2 dagen en een eenvoudigere versie van NY. SES NY is 4 dagen maar redelijk heavy. Na 4 dagen 10 uur in de weer te zijn ben je echt helemaal gaar en neem je geen info meer op.

  Dit jaar wordt het voor onze medewerkers Stockholm en voor mijzelf LA met bezoeken in Silicon.

  Voor info over SES, gewoon de (US) Search blogs volgen, staat meestal uitgebreide beschrijvingen op…


  21 februari 2005 om 19:40
  Roy Huiskes – chapter42

  dankje voor de tip paul, ik lees wel aardig wat en wil zekers als ik er meer mee ga doen graag wat meer gaan naar dit soort seminars. Het viel me op dat uit Nederland in london in 2003 eigenlijk bijna niemand aanwezig was, alleen Ilse en nog iemand, maar dat zegt natuurlijk niets.


  22 februari 2005 om 00:07
  Paul

  …wij zijn in London 2004 geweest… qua kosten kun je bijna net zo goed naar NY gaan…niveau en meerwaarde is stukken hoger!


  22 februari 2005 om 11:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!