Search Engine Marketing Award 2006

Search Engine Marketing Award 2006

Search Engine Marketing Award 2006Tijdens het congres Speld in Hooiberg op 1 februari 2006 bij Media Plaza in Utrecht wordt voor de tweede keer de Search Engine Marketing Award uitgereikt. Bedrijven en organisaties kunnen via de website www.speldinhooiberg.nl nog tot 9 januari 2006 hun succesvolle zoek-machine-marketingcase inzenden om kans te maken op deze award.

De winnaar van vorig jaar was Speurders.nl (van zoekmachine-bureau Traffic4u). De winnaars van dit jaar worden op 1 februari 2006 aan het einde van het congres bekend gemaakt. De jury, bestaande uit vijf zoekmachine-marketing experts waaronder Bert Wiggers (Startpagina.nl), Jeroen van der Wiel en Keesjan Deelsta, beoordelen de ingezonden cases op strategie, creativiteit en effectiviteit.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.