Je bekijkt een artikel van

Schrijf je in voor het NIMA B2B Event 2022: X-Change

Ben jij B2B-marketeer? Schrijf je dan nu in voor het NIMA B2B Event 2022: X-Change.

26 augustus 2022, 13:30 2478 x gelezen

Met inspirerende sprekers en diverse dialogen over uiteenlopende B2B marketingthema’s, is dit hét event waar je niet alleen deelneemt maar zelf ook een waardevolle bijdrage levert.

Wat: NIMA B2B Event 2022: X-Change

Waar: AFAS Theater in Leusden

Wanneer: 9 november 2022, vanaf 13:00u

Meld je direct aan!

Ben jij een B2B-marketeer? Schrijf je dan nu in voor het NIMA B2B Event 2022: X-Change. Met inspirerende sprekers en diverse dialogen over uiteenlopende B2B marketingthema’s, is dit hét event waar je niet alleen deelneemt maar zelf ook een waardevolle bijdrage levert.

Met minimaal 10 rondetafelsessies rondom actuele B2B thema’s is er volop ruimte voor één-op-één uitwisseling. Zo delen we best practices, gaan we in gesprek en vullen we elkaar aan. Samen helpen we elkaar verder en zorgen we voor een frisse blik op typische B2B vraagstukken en uitdagingen. Met praktische tips en inspirerende cases ontvang je zo in één dagdeel een grote hoeveelheid nieuwe inzichten uit het B2B werkveld.

 

Wat kun je verwachten?

  • Interessante B2B keynote sprekers
  • Rondetafelsessies met volop ruimte voor één-op-één uitwisseling
  • Honderd procent B2B
  • Kans om te leren van een grote groep B2B-marketeers
  • Je bent zowel toehoorder als actief deelnemer
  • Volledig onafhankelijk, dus geen commerciële pitches

Neem deel op 9 november 2022, vanaf 13:00u in het AFAS Theater in Leusden.

Investering in je ontwikkeling als B2B marketeer:

NIMA Member € 99,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 199,00 (excl. btw)

Meld je direct aan!

Business-to-business marketing (B2B) omvat andere marketingprocessen dan business-to-consumer marketing (B2C). De interesse voor B2B groeit onder NIMA-leden. Daarom werd in 2009 de community NIMA B2B gelanceerd. Het platform verenigd ruim tien jaar B2B-marketingprofessionals binnen de branche om zo voortdurend te blijven ontwikkelen in samenwerking met haar actieve leden binnen de community. Een platform voor marketingprofessionals die werkzaam zijn bij een organisatie en/of diensten levert aan zakelijke doelgroepen. Deze groep is voortdurend aan het zoeken naar de optimalisering van B2B-marketing. Door kennis en ideeën uit te wisselen ontstaan weer nieuwe inspirerende bijeenkomsten en andere vormen van kennisdeling.

COMMUNITY
Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!