Say it out loud ‘I go to IKEA and I’m proud!’

Say it out loud ‘I go to IKEA and I’m proud!’

{title}

IKEA komt uit de kast en ik ook in dit geval. Ja, ook mij zou je tegen kunnen komen op de vermaarde IKEA shopping dagen. Vrolijk achter de wagen met vrouw en kinderen gezellig de pijltjes volgen. Waarom ineens deze coming out?

De IKEA kasten experience (via Adverblog) gemaakt door F&B! Na de Billy’s, Huks, Trofas,  Knuds, Frots, e.v.a. moet je toch iets nieuws verzinnen om alle nieuwe Vinex internal space management vraagstukken goed aan de man te brengen. Dat is IKEA naar mijn bescheiden mening gelukt. Muziek, complete weirdo’s en een in eerste instantie onbegrijpelijk concept ga ik toch even alle kastjes in alle ruimtes bij langs.

{title}

Jammer dat mijn Zweeds niet meer is wat het nooit geweest is maar je kunt in ieder geval je eigen MP3’s uploaden en als DJ uit de kast komen. Hoe sneller de muziek hoe sneller de stop motion van de spelers gaat (lang leve Slayer). Daarnaast heb je ook een voice control functie om de karakters te laten bewegen op jouw stem. Helaas is dat me nog niet gelukt…

IKEA zet in ieder geval de style door welke zij was ingeslagen met het Husselen waarbij je snel de IKEA files tijdens de koopzondagen vergeet…


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Waanzinnig. Ik had net 3 minuten een ikea experiences terwijl de personages in het filmpje op mijn eigen muziek bewogen. Jammer dat mijn Zweeds niet zo goed is.

    geplaatst op
  • Leuk, vrolijk, bizar en pakkend. Je krijgt bijna zin om naar Ikea te gaan...Bijna...Ik stuur mijn personal shopper wel ;-)

    geplaatst op
  • Maf! In eerste instantie lijkt het dat ze mikken op de homowereld, letterlijk uit de kast komen was mijn associatie. Maar na even zoeken zie je ook dames en kinderen (die weinig weg hebben van kinderen). Ik mis ook Ikea kinderland. Maar spannend concept.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.