Roel Pot Cast

Roel Pot Cast

image Roel Pot heeft een Podcast programma op RTV Rijnmond. Elke twee weken gaat hij een Rotterdammer interviewen, wat te beluisteren is via internet of Ipod. Tot zover niets nieuws.

Wat wel nieuw is volgens mij, is dat synchroon met de audio een foto slideshow afgespeeld wordt. Die foto’s horen bij het interview dat je hoort. Kent iemand deze toepassing?


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Jawel, hoewel niet door veel players ondersteund (wel iTunes, winamp). In Nederland waren volgens mij de Sloeries van de SloerieSource (weer eens) het eerste met deze toepassing.

  geplaatst op
 • Check bovenstaande Sloeries op http://www.sloeriesource.com :-)

  geplaatst op
 • audio + slideshow kennen we van de New York Times (hier een voorbeeld). Podcast + slideshow ken ik niet, maar de kracht van podcasting ligt voor mij bij audio (ik luister veel in de auto).

  Desalniettemin kan audio (een interview) met een slideshow een prachtig effect geven.

  geplaatst op
 • Yep, we kennen deze toepassing, zogenaamde Enhanced Podcast. De Sloeries hebben dit bij een zogenaamde Soundseeing Podcast gedaan, dus je wordt meegenomen via audio ondersteund door foto's van waar je langs komt. De foto's kun je ook laten linken naar sites... Of bijvoorbeeld in de show een Cover laten zien van de muziek die je draait met een link naar de iTunes Music Store...

  Op je iPod photo kun je ook de foto's bekijken...

  geplaatst op
 • Wel in combinatie met een Flickr slide show

  http://www.bicyclemark.org/2005/01/soundseeing-tour-of-
  albert-cuyp-market.html

  geplaatst op
 • Ik heb het al eerder gezien op Amerikaanse podcast, ik vind het leuk en het geeft iets extra's.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.