Robert van Hoesel: “Iedereen wil tegenwoordig een startup beginnen”

3 augustus 2015, 11:00

Robert van Hoesel is de oprichter van community-softwarebedrijf Crowded. Hij leerde al jong programmeren en stond aan de wieg van telecomprovider Bliep*. Ook het platform Young Creators, een plek waar jonge ondernemers elkaar kunnen helpen met ondernemen, is van zijn hand.

Social media een grote rol gehad in het ondernemersschap van de 22-jarige Robert van Hoesel. Een interne drang of externe druk heeft hij niet, het gaat gewoon vanzelf.

Veel vrienden van hem waren bezig met het maken van appjes, begonnen en YouTube-kanaal of deden andere toffe dingen. Er was geen plek om daar met z’n allen over te praten, dus richtte Van Hoesel Young Creators op. De Facebook-groep telt nu bijna 5.000 leden.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Carlijn

    Leuk interview!


    5 augustus 2015 om 09:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!