Release album op een USB-stick

Release album op een USB-stick
,

De Canadese band Barenaked Ladies brengt binnenkort een nieuw album uit via een USB-stick, zo bericht BoingBoing. Op de 128 MB grote geheugenstick komen 28 tracks, video- en audioclips en een aantal liverecords te staan. Zelf geven zij aan dat dit het delen van de muziek en andere mediabestanden makkelijker maakt, niet een alledaags principe die artiesten hanteren.

Toch zijn de Canadesen niet de eersten met dit idee. De Duitse Punkrockband Wizo heeft meer dan een jaar geleden al een USB-stick uitgebracht met onder andere vijf nieuwe tracks, foto’s en bladmuziek. Het wachten is op meer bands die deze nieuwe vorm van uitbrengen van nieuwe muziek gaan gebruiken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Al veel positiefs gehoord over de Barenaked Ladies, maar ik wil gewoon een cd in mijn muziekkast, geen lullig usb-stickie!

    geplaatst op
  • Yup en ik denk dat veel mensen er zo over denken!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.