Regen goed voor online verkopen UK

Regen goed voor online verkopen UK

De aanhoudende regen in Groot-Brittannië zorgt ervoor dat webwinkeliers goede zaken doen. Dat blijkt uit onderzoek van Hitwise (via: marketingconsultancy.be en Twinkle). Lees over de regen in Engeland ook het artikel BBC’s interactieve flood map op Google.

De bezoekersaantallen in webwinkels zijn de afgelopen weken flink toegenomen. Kennelijk blijven de Britten liever droog thuis, dan zich te laten natregenen op straat.

Voor het eerst in vijf maanden was er volgens Hitwise een toename te zien in het aantal webverkopen. Ook de summersale werkt natuurlijk mee. In april en mei daalden de verkopen nog met 5 procent.

De toename zou voornamelijk veroorzaakt worden door een aantal subcategorieën, waaronder kleding en accessoires (plus 11 procent), warenhuizen (plus 7 procent), huis en tuin (plus 7 procent) en video en games (plus 7 procent).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.