ReclameReview: C1000 X-GOGO’s

ReclameReview: C1000 X-GOGO’s
, Hardcopy
@davidbrinks

Nog geen maand geleden besprak ik hier de nieuwe campagne van C1000 met Jack Wouterse en Cas Jansen. Maar speciaal voor de actie rond de X-GOGO's hebben ze ook twee commercials gemaakt zonder deze acteurs. Een slimme zet, vind ik, want hiermee spreken ze de kinderen direct aan. En die zorgen vervolgens weer dat hun ouders naar C1000 gaan.

Credits:
Bureau: Vijf890
Creatie: Wilbert Leering, Marco Jongeneel
D.O.P.: Gabor Deak
Editor: Ben Isaacs
Klant: Matthijs Moeken, Willemijn Sneep
Producer: Mimoun Bouchammir
Regisseur: Billy Pols
Productie: hazazaH
Postproductie: Condor Digital
Muziek: [PIAS] Holland
Geluid: Sauvage

De doelstelling:
Kinderen enthousiaste maken over de nieuwe X-GOGO's.

De uitwerking:
Met de X-GOGO's van C1000 heb je iets extreems in handen. En dat zie je. In twee commercials speciaal voor kids gemaakt zien we door de ogen van spelende kinderen hoe hun fantasie werkt. Want de X-GOGO's zijn nu meer dan ooit gemaakt om mee te spelen.

Het oordeel:
Goed gedaan dit. In de skate-commercial hierboven en in de dansversie zie je precies hoe de verbeelding van een kind werkt terwijl het speelt met de X-GOGO's. Onze oudste zoon is 6 jaar oud en ik weet zeker dat als hij de skate-commercial ziet, dat hij vervolgens vraagt wanneer we boodschappen gaan doen bij C1000. Zo werkt het nu eenmaal en daar wordt heel goed gebruik van gemaakt met deze commercials. Slimme mediaplanning rond populaire kinderprogramma's doet de rest. Leuk gedaan ook met dat Boerenbont-motief in die skatebowl. Ook al is deze commercial op kinderen gericht, hij spreekt mij veel meer aan dan de versie voor de ouders met Jack Wouterse en Cas Jansen. Of misschien zegt dat juist iets over mij...


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.