Quote Media binnenkort op lijst van spammers?

27 mei 2004, 04:04

Gisteren (en wellicht ook eerder) hebben veel Nederlanders een email ontvangen van Quote Media waarin het de lezer kennis laat maken met de nieuwe zoekmachine zoeken.nl. Ik (en velen met mij) heb(ben) echter nooit toestemming gegeven aan Quote Media om mij commerciele email te sturen. Niet echt slim net nu de nieuwe anti-spamwet is ingegaan. Hoeveel spam-klachten zouden er al binnen zijn?

Deze week maakte spamvrij.nl bekend dat ze de identiteit hebben achterhaald van Akin Franks, een van de grootste Nederlandstalige spammers (via: webwereld.nl).

Als ik de berichtgeving deze week overigens moet geloven, dan valt de spam in Nederland nog wel mee. Pardon!?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Stefan

  Waarom is dat dan commerciele e-mail? Was het niet gewoon een persbericht?


  27 mei 2004 om 05:21
  media

  Wellicht is het als persbericht bedoeld maar volgens mij verstuur je een persbericht niet massaal naar particulieren. Voorbeeld, mijn vriendin heeft de email ook ontvangen en zij doet werkelijk niets met of op internet. Hoe zijn ze uberhaupt aan al die emailadressen gekomen?. Dat ze mijn adres van de site hebben geplukt kan ik me nog voorstellen maar what about the rest?


  27 mei 2004 om 07:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!