Publieke omroepen lanceren radiocast.nl

Publieke omroepen lanceren radiocast.nl
, ING Groep
@evr

Luisteren naar de radio waar, wanneer en waarmee je maar wilt. Dat is de gedachte achter de website Radiocast.nl die de publieke omroep vandaag tijdens het Wereld Audio Festival in Amsterdam lanceerde. De website met het luisteraanbod van de publieke omroep wordt de radioversie van de populaire videowebsite Uitzending Gemist.

Via Radiocast.nl kunnen bezoekers zich abonneren op een podcast en zo automatisch radioprogramma?s of -fragmenten op de eigen computer of mp3-speler downloaden. Op dit moment zijn van vrijwel alle omroepen ??n of meer podcasts beschikbaar. In de loop van volgend jaar zullen veel meer radioprogramma?s van de publieke omroep als podcast beschikbaar komen. Hiervoor wordt een speciaal productieplatform ingericht. Vanwege de juridische beperkingen die de muziekindustrie oplegt, zal het zwaartepunt van het aanbod voorlopig bestaan uit programma?s met gesproken woord.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • fijn dat deze programma's zo beschikbaar zijn, jammer alleen dat ze het nodig vinden hele reclameblokken erin te laten, met name bij de start. Nu nog handwerk, hoop ik dat de publieken bij toekomstige automatisering deze elementaire afknapper niet vergeten te verwijderen. Anders is de cirkel werkelijk helemaal rond en beginnen we weer van voren af aan.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.