Prive mailwisselingen Maxima en Mabel in handen van FOK!

16 april 2004, 12:23

Nieuwe onthullingen in Mabelgate?Het schijnt dat FOK! een complete mailwisseling tussen Maxima en Mabel in haar bezit heeft. Hieruit blijkt onder meer dat er tussen Mabel en Klaas Bruinsma wel degelijk meer is gebeurd dan Mabel ons wil doen geloven. Lekkere vrijdagmiddagroddel natuurlijk maar waar ik wel benieuwd naar ben is – als het inderdaad waar is – hoe ze aan die bestanden zijn gekomen en wat dit betekent voor de privacy van ons zelf? Ik stuur namelijk ook wel eens een e-mailtje.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Inderdaad een geweldige grap!


  18 april 2004 om 04:59
  media

  Veel bezoekers van Fok! zijn verbolgen over de onlangs geplaatste ‘column’ van een nog niet officiëel bekend gemaakte schrijver. In deze column wordt beweerd dat de FOK!kers een mail-wisseling tussen Maxima en Mabel Wisse-Smit in handen hebben gekregen. Zoals inmiddels bij ons bekend gaat het hier om een, volgens een aantal users, mislukte publiciteitsstunt voor het boekje “De geheime mailtjes van Maxima en Mabel” van J. Jongbloed. De actie wordt door veel FOK! bezoekers volledig afgekeurd.

  We hebben het al eens eerder geconstateerd, maar FOK!kers hebben in het algemeen weinig gevoel voor humor.

  Wanneer ging Fok! ook al weer failliet? 🙂


  20 april 2004 om 04:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!