Presentatie KPN jaarresultaten live via internet

Presentatie KPN jaarresultaten live via internet

Overal in de media verschijnen inmiddels de jaarcijfers van KPN die vanmorgen om 9.30 uur werden toegelicht door Ad Scheepbouwer (CEO) en Marcel Smits (CFO). Persbericht (pdf), presentatie (pdf) en feiten & cijfers (excel) zijn op de corporate site van KPN te downloaden. Heb het ‘helaas’ moeten missen, maar de presentatie voor de pers was vanmorgen live via internet te volgen (een primeur?). De presentatie voor analisten en investeerders is vanmiddag opnieuw live via internet te volgen (registratie verplicht).


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Zeker geen primeur, volgens mij heeft KPN al vaker een live webcast gehad tijdens de presentatie van de jaarcijfers. TPG doet dit in ieder geval al een paar jaar. De webcast van de jaarcijfers (gisteren) is nog te bekijken:

  geplaatst op
 • Kan ik bevestigen. Is beslist geen primeur. KPN doet zo'n webcast al tijden. Heb regelmatig meegemaakt tijdens persconferenties van KPN dat de mensen die de webcast via internet volgden van harte welkom werden geheten door het hoofd persvoorlichting van KPN, Marinus Potman. De webcast werd altijd -opmerkelijk genoeg- beeindigd als het vragenuurtje van de journalisten begon. Dat heb ik nooit begrepen.

  geplaatst op
 • Arnoud en Tjeerd, dank voor de update; zijn we op sommige gebieden toch al verder dan ik dacht ;-)

  geplaatst op
 • Toen ik in 1998/1999 bij het toenmalige KNP Research werkte boden ze het volgens mij ook al (intern) aan.

  geplaatst op
 • Er zijn ook bedrijven die het met een audiocast doen. Wegener deed het vanmorgen nog, op dit moment is de registratie van de audiocast (inclusief sheets) nog via de homepage op te roepen. Nieuws was onder meer dat de personeelsadvertenties bij Wegener in het afgelopen jaar met maar liefst 23% zijn teruggelopen. Vooral als gevolg hiervan bleef de totale advertentieomzet met 6% achter bij 2003.

  geplaatst op
 • Philips heeft dit ook reeds gedaan in januari... geen primeur dus

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.