Presentatie KPN jaarresultaten live via internet

1 maart 2005, 11:23

Overal in de media verschijnen inmiddels de jaarcijfers van KPN die vanmorgen om 9.30 uur werden toegelicht door Ad Scheepbouwer (CEO) en Marcel Smits (CFO). Persbericht (pdf), presentatie (pdf) en feiten & cijfers (excel) zijn op de corporate site van KPN te downloaden. Heb het ‘helaas’ moeten missen, maar de presentatie voor de pers was vanmorgen live via internet te volgen (een primeur?). De presentatie voor analisten en investeerders is vanmiddag opnieuw live via internet te volgen (registratie verplicht).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Tjeerd

  Kan ik bevestigen. Is beslist geen primeur. KPN doet zo’n webcast al tijden. Heb regelmatig meegemaakt tijdens persconferenties van KPN dat de mensen die de webcast via internet volgden van harte welkom werden geheten door het hoofd persvoorlichting van KPN, Marinus Potman. De webcast werd altijd -opmerkelijk genoeg- beeindigd als het vragenuurtje van de journalisten begon. Dat heb ik nooit begrepen.


  1 maart 2005 om 14:21
  media

  Arnoud en Tjeerd, dank voor de update; zijn we op sommige gebieden toch al verder dan ik dacht 😉


  1 maart 2005 om 14:36
  janm

  Toen ik in 1998/1999 bij het toenmalige KNP Research werkte boden ze het volgens mij ook al (intern) aan.


  1 maart 2005 om 16:58
  nikao

  Philips heeft dit ook reeds gedaan in januari… geen primeur dus


  2 maart 2005 om 14:47

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!