(PR Academy de Podcast) David Vermeulen van The Inner Circle

10 juli 2021, 09:00

‘We willen uiteindelijk dat zoveel mogelijk mensen onze app verwijderen, omdat ze een relatie hebben’

David Vermeulen is oprichter en CEO van Inner Circle, de grootste Nederlandse datingapp. In deze aflevering van PR Academy de Podcast vertelt hij hoe PR bijdroeg aan de groei van Inner Circle. Ook vertelt hij hoe Inner Circle in andere landen voet aan de grond kreeg.

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

“De beste PR voor ons is als de getuige op een huwelijk in zijn speech vertelt hoe de bruid en bruidegom elkaar via Inner Circle hebben ontmoet”

Presscloud · S1E2 – David Vermeulen van Inner Cicle

“Elk geboortekaartje of huwelijkskaartje is voor ons team ook een mooie aanmoediging. Het is hartstikke leuk om aan een product of dienst te werken, maar uiteindelijk herinnert zo’n geboortekaartje ons waar we het voor doen. We willen uiteindelijk dat zoveel mogelijk mensen onze app verwijderen, omdat ze een relatie hebben. Dat is niet alleen een spannende headline, maar ook echt onze missie.”

Aaron Mirck is publicist en schrijver. Hij publiceerde een dichtbundel over technologie: Dit algoritme deugt niet en managementboek Alles wat PR-bureaus je niet vertellen. Regelmatig schrijft hij opiniestukken over technologie, onder meer in NRC, het Parool, de Telegraaf en Elsevier. Eerder werkte hij als journalist, als tekstschrijver voor tech-bedrijven en als co-founder van tech-startup Presscloud.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!