Poddating

Poddating

Voor de alleenstaande bezitters van de iPod video breken dankzij Haveadate wellicht minder eenzame tijden aan. De site biedt daters binnenkort de mogelijkheid presentatievideo’s op te nemen en te uploaden. Met de iPod Video kan de ge?nteresseerde informatie downloaden en afspelen. Haveadate.nl zal waarschijnlijk de eerste datingsite zijn in Nederland met iPodfuncties voor leden.

Met deze nieuwe dienst lijkt iPod steeds meer een community te worden van mensen die ‘iPodiseren’ met vaak grappige accessoires, maar nu ook een speciale dienst. Poddating wordt een extra service naast de huidige datingfuncties van de site. “Leden kunnen thuis of op het werk de video?s downloaden en onderweg bekijken,” aldus A. van Boven van Haveadate.nl.

Poddating is een concept van Amerikaanse datingsites als Poddater.com en Podato.com. Of zij succes hebben is volgens van Boven nog niet meetbaar. “Deze sites zijn net een maand in de lucht, dus verkeren min of meer nog in een testfase waardoor er nog geen reclame voor is gemaakt. Bovendien is de iPod Video net op de markt.”

Haveadate.nl heeft op dit moment ongeveer 650.000 inschrijvingen, waarvan ruim 95.000 actieve leden. De datingsite gaat met het Amerikaanse Poddater.com samenwerken. Hostingprovider Yellow Mind zorgt voor de implementatie van het systeem in Nederland en draagt zorg voor de vormgeving. Naast de videoboodschappen komen er ook reclamefilmpjes van sponsors in te staan.  De iPodservice is gratis voor leden. Het lidmaatschap van Haveadate.nl kost 15 euro per maand.

Bron: AD


Geplaatst in

Delen



Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • Vandaag toevallig PodDater getest. Voor zover ik kon zien nog geen enkele serieuze video beschikbaar.

  geplaatst op
 • Stellen websites als Relatieplanet, Lexa en Onehello ook al niet videobeelden beschikbaar en hebben deze niet al duizenden leden? Niks nieuws dan lijkt me, behalve dan dat dit toevallig per iPod te bekijken is? Kansloos lijkt me, sorry mensen van PodDater, het bereik van iPods lijkt me voor deze toepassing wel wat te laag.

  geplaatst op
 • Waar je de iPod tegenwoordig al niet allemaal voor kunt gebruiken...

  geplaatst op
 • Ha Eric, zit niet dagelijks op je weblog maar zal voor dat ik deze berichten plaats even een checkup doen :) Dat van die iSpot variant had ik elders al gezien...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.