(PR Academy de Podcast) Igor Beuker over Mad Men en Math Men

Hoe data een steeds centralere rol is gaan spelen in de marketingmix

(PR Academy de Podcast) Igor Beuker over Mad Men en Math Men

Igor Beuker is succesvol ondernemer met meerdere exits, bekend spreker op het gebied van marketing en innovatie en investeerder in social startups. In deze aflevering van PR Academy de Podcast vertelt hij over het belang van innovatie en hoe hij PR inzet om bekend, bemind en geboekt te worden.

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

 

"Bekend maakt bemind, maakt geboekt, maakt een hogere fee." Dat is hoe Igor Beuker, de kracht van publiciteit beschrijft. Ook deelt Beuker een aantal interessante PR-trucs.

Samen met Igor Beuker verdiep ik me in de evolutie van de moderne marketeer. Ontdek hoe Math Men de afgelopen jaren het stokje over hebben genomen van Mad Men en data een steeds centralere rol is gaan spelen in de marketingmix.

 

Presscloud · S1E3 - Igor Beuker over Mad Men en Math Men


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.