Plugg.eu: Start-up competitie

Plugg.eu: Start-up competitie

Marketingfacts.nl op Plugg.eu in BrusselZojuist was er op Plugg.eu een presentatie ronde voor start-ups. In 20 maal 2 minuten zagen we 18 bedrijven voorbij komen (1 ziek en 1 zojuist vader geworden). Leuke opzet, maar er had een iets langere pauze mogen zitten tussen de eerste 10 en de tweede 10. Het publiek mocht stemmen via de techniek van turning technologies, wat uitstekend leek te werken. Ik geef in dit berict een opsomming van alle start-ups die voorbij kwamen. Bekijk ze ter inspiratie!

De start-ups die er niet bij konden zijn waren: assetbar (social rss feed reader) en facecontact (crowdsourcing).

De voorzitter van de jury geeft aan in de presentaties met name business modellen te hebben gemist en het team achter de start-up (wie ben je en waarom moet ik in jou investeren, heb je een goede achtergrond?). Na de stemronde blijkt de combinatie van publiekgemiddelde en jury? (dat werd helaas niet duidelijk gemaakt) er voor te zorgen dat de volgende 3 start-ups vanmiddag doorgaan naar de finale: bragster, viewdle en zilok.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Hier een overzicht van alle links in del.icio.us: http://del.icio.us/rvwoens/plugg
    Leuk om te zien hoeveel mensen een service al hebben gebookmarked. Is dit een teken voor potentieel succes? Of is de del.icio.us gebruiker te veel geek om te bepalen of de applicatie voor de massa zal slagen? In ieder geval is kwa del.icio.us bookmarks de top3: wua.la, tvtrip en viewdle

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.