Plazoo.com: Nederlands antwoord op Technorati en Feedster?

Plazoo.com: Nederlands antwoord op Technorati en Feedster?

Binnen enkele weken zal Plazoo.com, een nieuwe zoekmachine voor RSS-feeds, worden gelanceerd. Plazoo.com is evenals de bedrijvenindex qlik.nl, onderdeel van de Qlikworld BV Group.

De database van Plazoo.com bevat op dit moment reeds 200.000 bronnen maar dit zal de komende periode flink worden uitgebreid. Naast de mogelijkheid om handmatig bronnen toe te voegen, heeft Plazoo.com een in-huis ontwikkelde crawler dat nieuwe bronnen zal toevoegen. Verder biedt het de mogelijkheid om in verschillende talen te zoeken, en hebben gebruikers de mogelijkheid om via MyPlazoo een zoekopdracht als RSS-feed op te slaan en te volgen. Nu nog een wat professionelere look-and-feel en Plazoo.com is wat mij betreft een potentiele kandidaat om zich te ontwikkelen als het Nederlandse antwoord op Technorati of Feedster!


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Marco Goudswaard (Plazoo): "(...) Op dit moment indexeren wij 800.000 nieuwsbronnen waarvan 600.000 weblogs (...)"

  geplaatst op
 • Is er iemand die ervaring heeft met Plazoo / Qlik ?
  Wil er wel aan beginnen maar weet niet of het werkt.

  geplaatst op
 • Koos,

  Laat ik zeggen dat ik er niet veel vertrouwen in heb:
  http://tinus.guichelaar.info/2006/07/24/kijk-uit-voor-plazoocom/

  geplaatst op
 • Koos,

  Je mag het gratis proberen. Als je twijfels hebt probeer het eerst. We helpen je graag verder om een beslissing te nemen.

  geplaatst op
 • Ik was één van de eerste die gebruik maakte van de diensten van Qlik/Plazoo en ik kan zeggen dat het helemaal top is! Ik bepaal zelf op welke keywords ik gevonden word op het net en dat zorgt er weer voor dat ik op die manier alleen de juiste doelgroep bereik. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

  geplaatst op
 • Negeer bovenstaande reactie als je je orienteert op Plazoo. Deze beste man is zo fanatiek fan van Plazoo dat hij in zijn vrije tijd alle negatieve berichtgeving omtrent Plazoo probeert om te buigen in iets positiefs.

  Plazoo moet geschrokken zijn dat er nu in Google's index 3 van de 10 links op de eerste pagina verwijzen naar kritische artikelen. Laten we hopen dat ze hun imago ook op andere manieren proberen te verbeteren dan alleen door het reageren op blog posts.

  geplaatst op
 • Tinus guichelaar, dacht ik het niet ook wij ( onze 34 collega's ) vinden je een eikel met dat negatieve gelul van je, alles is slecht alleen jou klanten staan goed in de zoekmachine, 'meneertje grootpraat'. Ik heb een aantal klanten van je gesproken en ze waren nou niet bepaalt dol enthousiast, eerder negatief om de lakse werkwijze die jij handteert, en biedt een ander iets beters aan dan kan jij dat ook, alleen had je er nog nooit aan gedacht. Je wacht altijd met je klanten ondersteuning geven tot iemand anders het aanbiedt, daarna zeg jij het ook te kunnen en twee maanden later hebben ze geen vertrouwen meer in je, omdat je doorgaans faalt in de beloftes die je maakt zie o.a

  http://www.voelspriet2.nl/forum/index.php?topic=7555.0;prev_next=next ,

  Groeten Arnold Hogeboom ( van een Nederlands reclamebureau )

  geplaatst op
 • Heren heren, blijven we vriendelijk voor elkaar? :) Als jullie elkaar in de haren willen vliegen: prima maar vraag je eerst af of wij dat ook allemaal willen zien :)

  geplaatst op
 • Hoi,

  Wil ook graag beginnen met Plazoo / Qlik ?
  Wil er wel aan beginnen maar ben erg geschrokken van alle negatieve berichten.
  Is het werkelijk zo dat je het eerst mag uitproberen ?
  Kan iemand mij verder helpen ?

  geplaatst op
 • Ik zou er NIET mee in zee gaan Lisette! Ik heb ervaring met dit k*tbedrijf en deze is zachtgezegd niet echt positief, ook de klantenservice en afhandeling van mijn klachten zijn ver beneden niveau, bijna onbeschoft te noemen!

  NIET mee in zee gaan

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.