Playboy lanceert nieuwe website

Playboy lanceert nieuwe website

Playboy lanceert nieuwe websitePlayboy Enterprises, de Amerikaanse uitgever van het tijdschrift Playboy, maakte afgelopen jaar een verlies van 700.000 dollar maar lijkt het verlies deels te gaan compenseren met de online aktiviteiten. Ook in Nederland zijn er interessante ontwikkelingen te melden bij Playboy. En dan heb ik het niet over het feit dat Heleen van Royen naakt in Playboy zal verschijnen maar over de gisteren gelanceerde nieuwe website playboy.nl (via: Netvlies).

Opvallend weinig aandacht voor de dames maar des te meer lifestyle-onderwerpen als gadgets, auto’s, mode en entertainment. Is dit een voorbode voor de nieuwe richting van Playboy?


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • "Het resultaat over 2005 werd gedrukt door een eenmalige last van 19,3 miljoen dollar."

    Het is dus niet dat de resultaten Playboy gedwongen hebben haar koers te veranderen. En dat proef ik wel een beetje uit je woorden.

    geplaatst op
  • Playboy leidt al jaren verlies aan offline (lees: print) en compenseert dit met winsten online (lees: entertainment, cyberclub, etc). Op basis van de recente wijziging van de Nederlandse site vroeg ik me af of Playboy een andere koers gaat varen. Minder 18+ ten koste van meer lifestyle. En zo ja, wat is de volgende stap? Online communities rondom deze thema's?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.