Persbericht lanceert Persberichten Startpagina

Persbericht lanceert Persberichten Startpagina

Jeroen.com heeft in samenwerking met Startpagina een uitgebreid nieuw informatiepunt over persberichten opgezet. De site, persberichten.pagina.nl, bevat ruim 400 links met alles over het schrijven en versturen van persberichten, adressen van de media en heel erg belangrijk, wat vooral ook niet te doen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Goede site, jammer dat het vooral lijkt opgezet om jeroen.com te promoten.

  geplaatst op
 • Hoi Marco,

  Bedankt voor het plaatsen op je Weblog. Het is waar dat er boven de site een banner staat naar Jeroen.com. Ook staat het artikel en het persbericht op de server van Jeroen.com. (2 van de 400 links) Tuurlijk wil ik er ook publiciteit uithalen, daar dienen persberichten voor. Maar ik heb vooral gepoogd zoveel mogelijk informatie er in te stoppen en als ik het alleen maar voor de promotie had gedaan was ik bij de 200 links echt al wel gestopt hoor ;-)

  Nogmaals bedankt en laten we het maar beoordelen op de inhoud. Als je suggesties hebt, graag. Ik geloof heel erg in het met zoveel mogelijk mensen die met het onderwerp te maken hebben samen te werken aan het uitbouwen van een dergelijke pagina. Het einddoel is voor mij toch uiteindelijk het verspreiden van informatie.

  Een vriendelijke groet, Jeroen van de Wiel

  geplaatst op
 • Zal de startpagina en je eigen site (stond al in mijn bookmarks :-) zeker van tijd tot tijd bezoeken. Vond het opvallend dat er op verschillende plaatsen een link stond naar je eigen site.

  In ieder geval heel veel succes!

  geplaatst op
 • Wow...! Slik... Heel erg bedankt voor het bookmarken!

  Ik heb trouwens net nog 1 link weggehaald. Ik wil zeker niet de illusie wekken dat het alleen maar voor promotie is geweest. Van de andere kant stond er laatst "een zekere Jeroen uit Eindhoven" omdat er nergens terug te vinden was wie ik nu ben... :-)

  Heel erg bedankt dat je zo positief bent over de pagina's en jij ook veel succes met je Weblog!

  geplaatst op
 • Jeroen, gefeliciteerd met je nieuwe pagina. Ik denk dat het weer een succes wordt.

  Misschien mag ik hier ook mijn eigen http://internetnieuws.pagina.nl in beeld brengen. Liefhebbers van Persberichten zullen op Internetnieuws ook veel van hun gading vinden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.