Pepsi ‘Gladiators II’

Pepsi ‘Gladiators II’

Pepsi Gladiators II: FootbattleAfgelopen week is de nieuwe Pepsi Gladiators commercial, getiteld ‘Footbattle’, uitgebracht.

In de arena hebben Pink, Beyonce en Britney Spears plaats moeten maken voor de stervoetballers van dit moment. Van links naar rechts: Diego de Cunha (Santos, Brazilie), Fernando Torres (Athletico de Madrid, Spanje), Francecesco Totti (Roma, Italie), Roberto Carlos (Real Madrid, Brazilie), David Beckham (Real Madrid, Engeland), Ronaldhino (Barcelona, Brazilie), Raul Gonzalez (Real Madrid, Spanje), Ricardo Quaresma (Barcelona, Portugal) en jawel onze eigen Rafael Van der Vaart (Ajax).

Pepsi Gladiators II: Footbattle

De commercial ‘Footbattle’ is in oktober 2003 geproduceerd door Pascal Morel (SIF309). De kosten voor de commercial zijn opnieuw exorbitant hoog, bijna 4,5 miljoen euro.

Update:
De video kan o.a. op de volgende website worden gedownload:
http://www.pepsichart.com/football/advert.asp


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Vreemd dat deze commercial nog nergens te vinden is (zelfs niet op de websites van Pepsi). Iemand enig idee wat daar de reden van zou kunnen zijn?

    geplaatst op
  • Het achterliggende doel achter deze campagne is om meer traffic op de site te generen en zodoende een top-of-mind awareness te creeren. Daarom is de commercial niet gelijk te bezichtigen op de site....

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.