Pepsi-commercial: waanzin of slimme marketing?

Pepsi-commercial: waanzin of slimme marketing?

Pink, Beyonce Knowles, Britney Spears en Enrique Iglesias in de nieuwste tv-commercial van PepsiDeze week is de Gladiators tv-commercial van Pepsi in premiere gegaan. In alles brengen ze de commercial alsof het een nieuwe film van Spielberg betreft.  Met supersterren als Pink, Beyonce Knowles, Britney Spears en Enrique Iglesias hebben ze in ieder geval een zak met geld uitgegeven waarmee een aardige film te maken zou zijn.

De commercial (onderdeel van de Dare for More campagne) is gemaakt door Tarsem Singh die ook verantwoordelijk was voor de film “The Cell” alswel voor muziekvideos zoals R.E.M.‘s “Losing My Religion”, En Vogue’s “Hold On” en Deep Forest’s “Sweet Lullaby.”

Voor de liefhebbers van Beyonce, deze week werd ook bekend dat ze een contract van 3 miljoen dollar tekende om aan de nieuwe Tommy Hilfigers campagne mee te werken (bron: WWD).


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Voor de liefhebber is via onderstaande link de commercial te downloaden (29,5Mb):
  Britney_Pink_Beyonce-Pepsi_Commercial-Gladiators-Dare_For_More.mpeg

  Het mag Pepsi dan miljoenen hebben gekost, online hebben ze inmiddels alle records gebroken doordat (alle) fansites, nieuwsgroepen en communities die ook maar iets te maken hebben met de dames (vooral Britney Spears is online erg populair), links hebben opgenomen naar de Pepsi-site.

  De strategie van Pepsi is inmiddels wel duidelijk, bindt jongeren aan je merk door zowel wereldsterren zoals Britney Spears, Beyonce, David Beckham en Rivaldo alswel lokale helden te contracteren voor je commercials. In Nederland hebben ze recentelijk Rafael van der Vaart (Ajax) weten te strikken (bron: marketingonline.nl). In India gebruiken ze bijvoorbeeld een populaire lokale actrice in de bilboards.

  Ben uiteraard benieuwd wat het Pepsi uiteindelijk gaat opleveren.

  geplaatst op
 • The commercial Gladiators is very good. The best commercial to PEPSI!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.