Overture NL wint van Google NL

Overture NL wint van Google NL
,

Na een lange periode van onderhandelen heeft Overture Nederland dan toch IlseMedia als distributiepartner mogen strikken. De advertenties van Overture zullen dus voortaan te zien zijn op Ilse, Startpagina, Nu.nl, Overzicht.nl, Vindex.nl, Goudengids.nl.

Voorheen was Qualigo de partner van IlseMedia voor betaalde posities. Sinds eind vorig jaar was IlseMedia in onderhandeling met Qualigo, Overture en Google over de betaalde posities. Met de deal die Overture nu heeft gesloten wordt zo’n 60% van de Nederlandse Internetpopulatie bereikt.

Vanaf vandaag zijn zoekresultaten te vinden op alle genoemde websites van Ilse Media en Gouden Gids. Uiteraard blijven de resultaten verschijnen bij de overige partners MSN, Altavista, Alltheweb, Lycos, 1stekeuze, Hotbot, Veronica, SBS6, Net5, Vinden.nl, Wanadoo en Ixquick.

Bron: persbericht.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Jammer voor Bart (Qualigo), goed om te zien dat het Overture is geworden en niet Google (hetgeen eigenlijk ook wel te verwachten was). Google heeft m.i. al een te groot marktaandeel en een beetje concurentie is nooit weg.

  geplaatst op
 • Marco. Wat denk jij trouwens van www.vinden.nl ? Attentie voor de banners.

  geplaatst op
 • AT, ik begrijp je vraag niet helemaal. Uiteraard ken ik vinden.nl (Quote Media) als meta-search engine. Ik zie geen banners op vinden.nl (tenzij je de iconen bedoelt van de verschillende zoekmachines waar vinden.nl gebruik van maakt).

  Maak er overigens nooit gebruik van. Ik blijf trouw aan Copernic Agent Professonial (en in sommige gevallen Google).

  geplaatst op
 • Gaat Bing ook Overture gebruiken?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.