• Mobile
  wordt gesponsord door

Overlijden paus bekendgemaakt via email en sms

Overlijden paus bekendgemaakt via email en sms

Het nieuws van het overlijden van de 84-jarige paus Johannes Paulus II is zaterdagavond met de ‘modernste technieken’ wereldkundig gemaakt aldus het Franse persbureau AFP vanuit Rome. Het overlijdensbericht werd verzonden per email voorafgegaan door een sms-boodschap dat er een belangrijke bericht was gezonden.

Andere moderne middelen zorgden juist voor verwarring eerder dit weekend. Pierre Gorissen merkte via RSS op dat ze bij Planet (tegenwoordig KPN Interent) de paus op vrijdagavond tot twee keer toe, ten onrechte, dood verklaarden. Ook diverse weblogs kwamen dit weekend veel te vroeg met de dood van de paus.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 3 reacties op dit artikel

 • To commemorate the death of Pope in Poland two main Polish portals www.onet.pl en www.wp.pl are now in black colours for the period of one week. The whole content is now dedicated to the Pope to express a deep mourning.

  geplaatst op
 • Hoi Dorri, zag dat je me dit weekend ook al mailde over de Poolse portals die op zwart zijn gegaan. Vandaag kwam ook het ANP met dit nieuws (zie bijv. Planet). Zouden ze dit nu van jou hebben?

  geplaatst op
 • Nou, ik denk het niet :) Ik ben loyal user van marketingfacts dus verder stuur ik nergens updates over Polen. En trouwens ook wat anders en indrukwekkend. Op de portal www.onet.pl heb je sinds gisteren een plek – condoleantieboek (Księga kondolencyjna) waar je je pijn kan uiten. Tot nu toe zijn er 257093 internet gebruikers die dat gedaan hadden!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.