Oranjereality voor Endemol?

Oranjereality voor Endemol?

IdtV format Campinglife krijgt een Oranje gekleurde kopie. Althans als het aan TV producent Endemol ligt want een zender heeft men nog niet gevonden voor dit fraais. Tijdens het WK in Duitsland volgend jaar wil men opnames maken op de supporterscamping.

Het is de bedoeling dat gasten op de camping worden gevolgd, al vanaf de voorbereiding. Er wordt twee keer per week een programma van 25 minuten over het Oranjelegioen uitgezonden” aldus Jokko de Wit, initiatiefnemer van de camping die ook het 2004 Portugal aandacht kreeg met dit opmerkelijke fenomeen. In dat land werd toen het Europees kampioenschap gehouden. Op het hoogtepunt van de Oranjegekte logeerden 1100 supporters op de kampeerplaats in Espinho. “Het televisieprogramma wil het wel en wee van de fans vastleggen. De Oranjegekte staat hier binnen centraal.”

Inmiddels is de Wit bezig om tijdens het WK standplaatsen voor de volgers van Oranje te regelen. “We bekijken de loting van vrijdag dan ook met zeer veel aandacht. Op dit moment hebben we opties op dertien campings in heel Duitsland. Als duidelijk wordt waar het Nederlands elftal speelt, lichten we die meteen. Het is de bedoeling van we als een soort Oranjekaravaan van speelstad naar speelstad trekken achter het Nederlands elftal aan.”

Meer dan vierhonderd oranjesupporters hebben zich al aangemeld “Net als in Espinho willen we niet alleen een standplaats zijn. Er zullen feesten worden gehouden en we zijn bezig met artiesten, dj’s, sporttoernooien en vervoer van en naar de speelstad. Het is leuk om te zien dat we nu al zoveel reacties krijgen.” Endemol wilde vandaag nog niet officieel reageren op dit bericht. Naar verluidt is men in finaal gesprek met enkele (bier?) sponsoren voor het programma.

Bron: ANP


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.