Oranje doet het met ‘passie’

Oranje doet het met ‘passie’

Oranje doet het met 'passie'Gisteren gespot in de Adformatie, vanmorgen bij vandervlies.com. De zelfs voor Nederlandse begrippen aanstootgevende billboard-reclame van het mannenblad Passie.

In deze EK-inhaker zien we een voorlopig onbekende dame met een oranje-shirt over haar hoofd, ontbloot bovenlichaam en een paar blote neptieten. Oranje doet het met ‘passie’ is de payoff. Ben benieuwd of ‘onze jongens’ deze boodschap hebben begrepen!

De foto van deze billboard is genomen op de hoek van de Constantijn Huygensstraat en de 2de Helmerstraat in Amsterdam (copyright van der vlies?). De campagne is verzorgd door Hillenaar Outdoor Advertising.

Bron:
http://www.vandervlies.com/


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Kijk, hier hadden ze nu ook een online viral marketing campagne van moeten maken met een directe link naar passie.nl. Waarom begrijpen die klojo's van een marketeers dat nu niet?

    geplaatst op
  • Bij ons op t werk hangt ie op de w.c, als grap, alleen willen we een mannelijke versie! (we zijn een vrouwenteam)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.