Opening 10 jaar Ad Tech

Opening 10 jaar Ad Tech
,

Opening 10 jaar Ad TechMet 8300 attendees die zich ingeschreven hebben is Ad-tech NYC ook dit jaar weer het grootste Ad-tech event ?ever?. Wat mij opvalt is dat er veel aziaten op deze ad-tech zijn afgekomen. Veel grotere zaal dan vorig jaar maar nog niet vol. NYC maandag ochtend is moeilijk door te komen dit jaar of de organisatie was wat optimistich ;-))

Net de eerste keynote gehad: The age of engagement door Sean Dee (HardRock) en Deborah Way Meyer (Toyota/Lexus).

Allebei een algemeen verhaal met X-times als thema. Toyota had een leuk voorbeeld van nieuwe technologie met een levensgrote hologram van hun auto op X-square. Ook kan je nu nog je eigen foto krijgen op X-square. 100.000 foto?s zijn opgestuurd.

Voor Marco: een blog aanpak voor een nieuw model heeft veel traffic naar de dealers opgeleverd nog voordat ze er mee op TV gingen. Voor Lexus het bewijs dat er meer is dan TV.

Hard Rock caf? heeft nu al hun Rock items die hun restaurants uniek maken in het Paramount theater opgesteld. Kan iedereen bezoeken om Hard Rock te ervaren. De opening was met de grootste ?Guitar smash? waar meer dan 100 guitars werden stuk stukgeslagen. Veel publiciteit.

Ook is het aantal standhouders met 200 groter dan ooit, dus veel gadgets, speeltjes en feesten ;-)) Vanavond een impressie van de verschillende sessies.

Voor foto?s ga je naar filmloop.com/adtech; krijg je alles te zien. Hier zal ik enkele highlights neerzetten:

Opening 10 jaar Ad Tech


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.