Op zoek naar een kamer via RSS-feeds

Op zoek naar een kamer via RSS-feeds

Vorige week is Kamernet.nl begonnen met het aanbieden van RSS-feeds voor kamerzoekenden. Daarbij kan de gebruiker zelf aangeven in welke stad hij een kamer zoekt en hoeveel hij te besteden heeft, vervolgens maakt het systeem een persoonlijke feed aan.

Momenteel maken de 475.590 leden van Kamernet.nl voornamelijk gebruik van een emailalert-service. De afgelopen maand zijn er 8,2 miljoen (?) emailalerts verstuurd. De RSS-feeds zijn vooralsnog een experiment en geen vervanging van de e-mailalerts.

Het afgelopen jaar vonden ruim 65.000 studenten een kamer via Kamernet.nl. Daarmee is de website met voorsprong de grootste aanbieder van kamers in Nederland aldus oprichters Rob Koster (27) en Nathan Skwortsow (27).


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Studentopkamers.nl biedt al ruim een jaar lang - met groot succes- RSS-feeds aan van haar kamers. Het is weliswaar geen persoonlijke feed, maar uitgesplitst per stad.

    Feit blijft wel dat ze inderdaad de grootste kamersite van NL zijn.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.