Online Tuesday #58: De effectiviteit én uitdagingen van display-advertising

Online Tuesday #58: De effectiviteit én uitdagingen van display-advertising
, Evolve
@bramkoster

Na de cocktailovergoten en bargezellige Nieuwjaarsborrel die we organiseerden met Online Tuesday - en met dank aan Adfactor en Opptys - is het weer tijd om serieus aan de slag te gaan. Ook met Online Tuesday. Dus op 9 februari a.s. duiken we weer de wondere wereld van online marketing in en gaan we het hebben over de effectiviteit en de uitdagingen van display-advertising. Al tijden vormt de visibility, de zichtbaarheid dus van display-ads een probleem. Ook al vóór de opkomst van adblockers. Hoe ga je daarmee om als adverteerder en als bureau?

Sprekers

Tijdens deze avond zijn er 3 (korte) presentaties en een paneldiscussie. De presentaties komen van:

  • Nathalie Peters, IAB Nederland: introductie in de uitdaging van de zichtbaarheid van display-advertising en ad blockers
  • Marcel Vogels, E2Mediagroup: hoe meet je je zichtbaarheid en effectiviteit?
  • Marlies Willemsen, Dienst Publiek en Communicatie: hoe stuur je op zichtbaarheid als adverteerder?

Tijdens de paneldiscussie schuift ook nog Bart Zoetmulder, de Persgroep, aan.

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur ('s middags). Dan worden 300 plaatsen vrijgegeven. Je kunt je inschrijven via Meetup (vanaf 12 uur dus)!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

Onze events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Exponential en MeasureWorks. De videoregistratie en livestream worden verzorgd door Voormedia.

P.S. Wil je je als merk of organisatie aansluiten bij Online Tuesday? We zoeken nog nieuwe partners en sponsoren. Neem even contact op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) voor meer informatie!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.