Online Tuesday #33: de sprekers zijn bekend!

Online Tuesday #33: de sprekers zijn bekend!

Vorige week maakten we al het onderwerp voor Online Tuesday #33 van volgende week bekend: de reality check. Nu weten we ook wie de sprekers zijn. Oh, en de tweede ronde van de inschrijving en de wachtlijst openen vanmiddag om 12 uur, dus als je nog geen plekje hebt: hou je gereed!

Hebben wij als (online) marketeers niet langzamerhand het contact met onze doelgroep verloren? Kunnen wij die filter bubble doorprikken en buiten onze eigen referentiekaders denken?

Tijdens Online Tuesday #33 op 12 maart a.s. gaan we het in ieder geval proberen. Want het lijkt nodig. Zoals de marketingmanager van een retailketen onlangs zei:

"We hebben met ons allen de mond vol van social media, tablets, Pinterest dit en Instagram dat, second screens en virals. En ondertussen kijkt de consument je aan met een blik in de ogen van: "Waar hebben jullie het in hemelsnaam over? Laat me met rust, lekker met mijn foldertje op de bank."

Kortom, we gaan op zoek naar de gemiddelde Nederlander. Het mag natuurlijk eigenlijk niet, want iedereen is uniek of valt in ieder geval in een lifestyle-segment. Maar het is soms wel even verfrissend om uit je eigen belevingswereld te stappen en in die van de mensen waar we het eigenlijk voor doen - of althans een groot deel van ons.

Ga je mee?

Sprekers

De sprekers deze avond zullen zijn:

Inschrijving opent weer om 12 uur

Toegang tot Online Tuesday is gratis. Om 12 uur vanmiddag opent de tweede ronde van de inschrijving voor de resterende plaatsen, dus zorg dat je je snel aanmeldt via Meetup.com.

Ben je te laat? Geen probleem. Tegelijkertijd opent ook de wachtlijst. En er zeggen wel eens mensen af, dus het heeft zeker zin om je hiervoor aan te melden.

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. We zien jullie graag op 12 maart a.s.!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.