Online Tuesday #33: de sprekers zijn bekend!

5 maart 2013, 07:58

Vorige week maakten we al het onderwerp voor Online Tuesday #33 van volgende week bekend: de reality check. Nu weten we ook wie de sprekers zijn. Oh, en de tweede ronde van de inschrijving en de wachtlijst openen vanmiddag om 12 uur, dus als je nog geen plekje hebt: hou je gereed!

Hebben wij als (online) marketeers niet langzamerhand het contact met onze doelgroep verloren? Kunnen wij die filter bubble doorprikken en buiten onze eigen referentiekaders denken?

Tijdens Online Tuesday #33 op 12 maart a.s. gaan we het in ieder geval proberen. Want het lijkt nodig. Zoals de marketingmanager van een retailketen onlangs zei:

“We hebben met ons allen de mond vol van social media, tablets, Pinterest dit en Instagram dat, second screens en virals. En ondertussen kijkt de consument je aan met een blik in de ogen van: “Waar hebben jullie het in hemelsnaam over? Laat me met rust, lekker met mijn foldertje op de bank.”

Kortom, we gaan op zoek naar de gemiddelde Nederlander. Het mag natuurlijk eigenlijk niet, want iedereen is uniek of valt in ieder geval in een lifestyle-segment. Maar het is soms wel even verfrissend om uit je eigen belevingswereld te stappen en in die van de mensen waar we het eigenlijk voor doen – of althans een groot deel van ons.

Ga je mee?

Sprekers

De sprekers deze avond zullen zijn:

Inschrijving opent weer om 12 uur

Toegang tot Online Tuesday is gratis. Om 12 uur vanmiddag opent de tweede ronde van de inschrijving voor de resterende plaatsen, dus zorg dat je je snel aanmeldt via Meetup.com.

Ben je te laat? Geen probleem. Tegelijkertijd opent ook de wachtlijst. En er zeggen wel eens mensen af, dus het heeft zeker zin om je hiervoor aan te melden.

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. We zien jullie graag op 12 maart a.s.!

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!