Online Tuesday #33: de realitycheck - inschrijving vanaf 12u!

Online Tuesday #33: de realitycheck - inschrijving vanaf 12u!
, Evolve
@bramkoster

Let's face it: als marketeers leven we in een filter bubble. Als we niet HBO on demand kijken, of minder legale versies van de laatste hippe TV-serie uit de VS of Denemarken, dan starten we de Spotify-app op onze iPad om de Sonos tot leven te wekken. We eten linksdraaiende kamelenyoghurt ("uit Marokko, die is lekkerder") met guave ("voor m'n huid") en honing van uitstervende bijenrassen. En in reclame geloven we niet meer, contentmarketing is het helemaal. Maar uh... denken onze doelgroepen daar ook zo over?

Hebben wij als (online) marketeers niet langzamerhand het contact met onze doelgroep verloren? Kunnen wij die filter bubble doorprikken en buiten onze eigen referentiekaders denken?

Tijdens Online Tuesday #33 op 12 maart a.s. gaan we het in ieder geval proberen. Want het lijkt nodig. Zoals de marketingmanager van een retailketen onlangs zei:

"We hebben met ons allen de mond vol van social media, tablets, Pinterest dit en Instagram dat, second screens en virals. En ondertussen kijkt de consument je aan met een blik in de ogen van: "Waar hebben jullie het in hemelsnaam over? Laat me met rust, lekker met mijn foldertje op de bank."

Kortom, we gaan op zoek naar de gemiddelde Nederlander. Het mag natuurlijk eigenlijk niet, want iedereen is uniek of valt in ieder geval in een lifestyle-segment. Maar het is soms wel even verfrissend om uit je eigen belevingswereld te stappen en in die van de mensen waar we het eigenlijk voor doen - of althans een groot deel van ons.

Ga je mee?

Sprekers

Een spreker is inmiddels bevestigd, nl. Gaby Siera van Beautiful Lives, een kwalitatief-onderzoeksbureau dat klanten helpt inzicht te krijgen in de (belevings)wereld van hun klanten.

De speurtocht naar overige sprekers is in volle vaart (tips zijn evt. nog welkom via e-mail). 

Inschrijving opent om 12 uur

Toegang tot Online Tuesday is gratis. Om 12 uur vanmiddag opent de inschrijving voor de eerste 200 inschrijvingen, dus zorg dat je je snel aanmeldt via Meetup.com.

Ben je te laat? Geen probleem. Volgende week dinsdag om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van 50 inschrijvingen. Dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst zodra de inschrijving vol is.

De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in Felix Meritis in Amsterdam en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het programma loopt tot ca. 21.15 met aansluitend een borrel. We zien jullie graag op 12 maart a.s.!

Kom (of ga) per luxe Uber-taxi!

Dankzij de nieuwe samenwerking tussen Online Tuesday en taxi-service Uber kom je nu gratis, extra makkelijk én comfortabel naar Felix (of achteraf naar huis).

Hoe je dat doet?

  1. Meld je aan. Ga naar Uber.com/go/OnlineTuesday of download de app voor iPhone of Android. Op je Blackberry ga je naar m.uber.com.
  2. Krijg een gratis rit. Met de code OnlineTuesday krijg je een gratis rit (€30 max) op 12 februari van binnen de ring naar Felix Meritis. Dit wordt automatisch verrekend met je eerste rit.
  3. Bestel een Uber. Kies je ophaallocatie op de app en binnen enkele minuten arriveert een luxe auto met privé chauffeur.

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Energize, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.